• contact lingeriezaak rebelle

  Bestelservice


  Bij Rebelle is het mogelijk om een bestelling te plaatsen. Wij raden echter wel aan om voor een goed advies langs te komen. Als u een herhalingsaankoop doet van recent gekochte lingerie is het echter niet noodzakelijk. Woont u verder weg en betreft het geen herhalingsaankoop? Dan staan onze adviseuses ook via mail of telefonisch voor u klaar. Door onze jaren lange ervaring kunnen we u het gewenste advies geven. Weet u al welk artikel u wilt hebben? Via email of telefonisch kunt u een bestelling plaatsen, wij hebben daarvoor de naam van het merk nodig, de kleur en het artikel. Daarnaast hebben we uw naam, adres en telefoonnummer nodig.

  lingeriezaak rebelle

  Bestellen via email of telefonisch:

  Tel:0596-622981
  info@lingeriezaakrebelle.nl

  De prijzen en verzendkosten van de bestelde artikelen worden vooraf aan u doorgegeven, ook zal u de verwachtte levertijd te horen krijgen. Het totaalbedrag maakt u over op onze bankrekening en na ontvangst van de betaling zullen we uw pakket verzenden. Wanneer de bestelling niet in de brievenbus past dan zullen we u hiervan op de hoogte brengen. Als dit het geval is kunt u aan ons doorgeven waar u het pakket wilt ontvangen, thuis, op het werk, of een andere adres waar iemand thuis is. Mocht u het pakket willen retourneren, dan gelden de volgende regels.

  Retourneren


  Het retourneren van artikelen is alleen toegestaan bij:

  - Fabricagefouten
  - Levering in een verkeerde maat
  - Een verkeerd geleverde bestelling

  Retourneren van artikelen moet binnen 7 (zeven) werkdagen, met daarbij de eventuele verpakking intact en daarbij geen waarneembare sporen van gebruik. Uit hygienisch oogpunt verzoeken wij u tijdens het passen van strings en slips uw eigen slip of string aan te houden.

  Voor vragen bel:0596-622981 of mail naar info@lingeriezaakrebelle.nl