• contact lingeriezaak rebelle

  Lingerie

  Lingerie is méér dan alleen mooi. Het belangrijkste van lingerie is de pasvorm en de juiste maat. Huidvriendelijk, stevig en ondersteunend.

  De Collectie bevat cupmaten van A t/m I, in vele verschillende modellen. Mousse cups, push-up of heeft u liever een bh zonder beugel? In onze speciaalzaak kan iedere vrouw de bh vinden die bij haar figuur past. Verder hebben wij een klein assortiment met zwangerschapslingerie van het merk Anita Maternity. Dit bestaat uit zwangerschapsbh’s en voedings bh’s.

  Zwangerschapslingerie  In de zwangerschap verandert je lichaam voortdurend. Het is heel belangrijk dat je een goede steun zoekt voor je borsten. Daarnaast kun je een beetje comfort wel gebruiken. En als je kindje geboren is en je gaat voeden zijn er weer andere dingen waar je op moet letten. We helpen je graag met goed advies.

  Sportlingerie


  Comfortabele en functionele lingerie is net zo belangrijk tijdens het sporten als het juiste schoeisel. Natuurlijk wilt u goede ondersteuning tijdens het bewegen. U kunt kiezen uit het assortiment van Anita en Triumph.

  Tienerondergoed


  Meiden die opzoek zijn naar hun eerste bh zijn bij ons bij het juiste adres. Rebelle Lingerie heeft een ruim assortiment met tienerondergoed van zowel Ten Cate als Boobs & Bloomers. Naast het basis assortiment is de collectie hip en speels met leuke prints en kleuren.

  Cupmaten: AA 65 t/m A 80
  Ondergoed: maat 140 t/m 176 of XS t/m M

  Dit uitgebreide assortiment kunt u terug vinden bij ons zorgvuldig uitgekozen merken in de winkel.

  Ons deskundige team helpt u graag met het vinden van de juiste bh en geven u met plezier de persoonlijke aandacht die u verdient.

  Voor vragen bel:0596-622981 of mail naar info@lingeriezaakrebelle.nl