• contact lingeriezaak rebelle

  Nachtmode

  Rebelle Lingerie heeft een breed en exclusief nachtkledingassortiment, wat ons tot een unieke speler in de wijde omtrek maakt. Wij bieden elke vrouw wat wils: van een verleidelijke negligé tot een klassieke nachtpon of pyjama. Dit allemaal gemaakt van de mooiste stoffen met de perfecte draagcomfort. Een aantal veel voorkomende materialen zijn: Katoen, modal, badstof, flanel of satijn.
  U kunt in de zomer veelal shortama’s en nachthemden met korte mouw verwachten. En in het najaar pyjama’s en nachthemden met lange mouw.

  Ook de heren kunnen bij ons terecht. Diverse modellen en materialen zijn er verkrijgbaar, enkele voorbeelden worden hierboven genoemd.

  Bekijk hieronder onze mooie nachtmodemerken. Daarbij zijn we de grootste aanbieder van het merk Nanso in de regio. Het Finse merk heeft beschikt over prachtige designs van de beste stoffen waarbij de draagcomfort hoog in het vaandal staat.  Badjassen & huispakken:


  Het hele jaar door bieden wij een badjassen en huispakken voor zowel vrouwen als mannen. Ruime keus uit verschillende modellen en materialen.

  Voor vragen bel:0596-622981 of mail naar info@lingeriezaakrebelle.nl